FOTOCOLLAGE

KONFERENSPAKET

KONFERENS

FOTOCOLLAGE


Fotocollage är en aktivitet som definitivt skapar minnen. Gruppvis och utrustade med en digitalkamera ger sig lagen ut i området för att illustrera en berättelse. I form av fotocollage blir det sedan vernissage. Vilket lag lyckas bäst med uppgiften?


Fotocollage är en aktivitet där resultatet i stort sett kan bli vad som helst. Vi garanterar dock att det blir roligt. Gruppen delas upp i små lag som alla får samma uppgift - att sätta ihop ett collage som illustrerar ett tema. Kanske ska deltagarna skildra sin syn på företaget eller en del av detta? Vilket tema ska en ny reklamkampanj ha?


Beväpnade med en digitalkamera ger sig
grupperna ut i omgivningarna för att hitta lämpliga fotomotiv. Kanske blir de själva huvudpersoner i sin berättelse, bara fantasin sätter gränserna.


När alla foton är tagna börjar fas 2, att sätta ihop collaget. Varje lag får ut en printer, en ram, färgpennor, klister, sax och dylikt. Ingen vet på förhand hur collagen kommer att utformas och det är väldigt intressant att se hur pass olika resultat man kan få trots att samtliga lag har samma grundförutsättningar.


När alla collagen är klara är det dags att gå på vernissage. Samtliga lags bidrag ställs ut och det är upp till respektive deltagare alt. lag att rösta på det bidrag de finner bäst. Det lag som fått flest röster står som vinnare.


De mästerverk som har skapats kommer garanterat att pryda kontorets väggar inte bara som konstföremål utan även som trevliga minnen från konferensen.

Fotocollage är en relativt lugn aktivitet som passar utmärkt för stora grupper som vill göra och skapa något kul och annorlunda tillsammans. Aktiviteten är även en mycket bra gruppuppgift att jobba med när mötesdeltagarna ska samlas kring ett klart syfte och mål.Aktivitet sker i samarbete med Aktivgruppen.


Antal personer: 10 - 99

 

Årstid: Året runt

 

Tidsåtgång: ca 2,5 timmar

 

Pris: 280 kr exkl moms/person

(Lägsta kostnad: 7560 kr exkl moms/person)

BOKA KONFERENS

 

Vad är ett perfekt möte för dig och vad har ni för förväntningar? Ring oss på tel: 0390 - 566 00

eller maila till konferens@wisingso.se dina önskemål så lovar vi att göra vårt bästa för att överträffa era förväntningar.

 

Fyll i formuläret nedan om du vill att vi kontaktar dig!

 
 
 
 
 

KONFERENSAKTIVITETER

Remmalag
Cykelquiz

CYKELJAKTEN

Kodjakten
Whiskyprovning

WHISKY PROVNING

KONFERENSLOKALER

WISINGSBORG

 

Bio: 150 personer

Skol: 80 personer

U: 40 personer

Ö: 32 personer

Styrelse: 20 personer

TORP

 

Bio: 60 personer

Skol: 30 personer

U: 24 personer

Ö: 20 personer

Styrelse: 20 personer

GRÖNSTAD

 

Bio: 40 personer

Skol: 24 personer

U: 16 personer

Ö: 16 personer

Styrelse: 16 personer

NÄS

 

Bio: 24 personer

Skol: 16 personer

U: 16 personer

Ö: 20 personer

Styrelse: 18 personer